Since 1928

Het ontstaan van Depaepe vindt zijn oorsprong in een ver verleden. Wat ooit begon als het verhandelen van vis in een klein café in Heist, is uitgegroeid tot de winkel die we vandaag de dag zijn, als trotse vijfde generatie.

Vijf generaties ver

Na vijf generaties kijken we met trots terug op ons verhaal. Elke generatie heeft zijn stempel gedrukt op het verhaal van Depaepe, allemaal met liefde en passie voor het vak. De oorsprong gaat terug naar de eerste generatie, die vis onder de toonbank van een café in Heist aan de man bracht. Na verloop van tijd werd er zelfs een raam geïnstalleerd dat omhoog kon schuiven, zodat klanten van buitenaf vis konden bestellen. Vandaag de dag presenteren we met trots al het heerlijks rechtstreeks uit de Noordzee in een prachtige koeltoonbank, waar je een aanbod aan verse producten en kant-en-klare gerechten kan meenemen.

Handmade in Belgium

Eén ding is doorheen de verschillende generaties altijd hetzelfde gebleven: onze overtuiging om vrijwel uitsluitend verse Noordzeevis aan te bieden. We hebben er altijd voor gekozen om geen exotische vissen te verkopen, en met uitzondering van zalm, is al onze vis afkomstig van de Vlaamse Visveiling. Ook onze garnaalkroketten zijn 100% ambachtelijk en hebben het “Handmade in Belgium” label. In de jaren 70 begon Anneke’s oma met het maken van heerlijke garnaalkroketten.